Harsen Leeuwarden

Wilt u graag een gladde huid hebben die lang haarvrij blijft? Kiest u dan voor het harsen in Leeuwarden bij Sundari Beauty & Lashes. Bij Sundari Beauty & Lashes bieden we diverse harsbehandelingen aan voor zowel het gelaat als het lichaam. Zo kunt u zelf bepalen welke delen van uw lichaam en uw gezicht u graag wilt laten ontharen. 

Welke delen van het lichaam kunt u laten harsen in Leeuwarden?

Bij het harsen in Leeuwarden bij Sundari Beauty & Lashes heeft u keuze uit een breed scala aan behandelingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het harsen van uw gelaat. Ik kan uw wenkbrauwen, uw kin, uw wangen en uw bovenlip harsen. Bij het lichaam heeft u eveneens keuze uit het laten harsen van diverse lichaamsdelen, waaronder de onderbenen, de bovenbenen, de bikinilijn, de oksels, de armen, de rug en de borst. U kunt ervoor kiezen om één lichaamsdeel te laten harsen, maar het is ook mogelijk om voor een behandeling te kiezen waarbij meerdere delen van het lichaam geharst worden. U hoeft dan maar één keer langs te komen voor een behandeling en het is voordeliger. Dankzij het harsen hoeft u enkele weken niet te ontharen. Als u binnen 8 weken een nieuwe afspraak maakt voor het harsen, dan krijgt u 10% korting op de behandeling. 

Als u op ‘Tarievenlijst’ klikt, dan kunt u zien welke waxbehandelingen mogelijk zijn bij Sundari. U kunt een afspraak maken voor een losse behandeling (één deel van het gelaat of lichaam) of voor een gecombineerde behandeling (meerdere delen van het gelaat of lichaam).  

Het maken van een afspraak voor harsen in Leeuwarden bij Sundari

Wilt u een afspraak maken voor het harsen in Leeuwarden? U kunt eenvoudig een afspraak maken door op ‘Online afspraak maken’ te klikken. U hoeft dan alleen maar de behandeling te selecteren en een datum en tijdstip te kiezen. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd worden. Als u vragen heeft over het harsen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06 199 758 32. U kunt tevens een mail sturen naar info@sundari-schoonheidssalon.nl of u kunt het contactformulier invullen.