PUURR & Rituelen

Vanaf 2017 hebben wij besloten om te werken met een nieuw product, genaamd "PUURR". Zoals de naam al zegt, is dit een huidverzorgingslijn met een puur karakter. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën en zijn er voor verschillende huidtypes. PUURR heeft mooie samen gestelde rituelen die u kunt ondergaan zo dat u optimaal kan genieten en ervaren wat het product voor u doet. Voor meer  informatie over de PUURR rituelen kunt u onderaan de pagina verder lezen. 

Persoonlijke verzorging is belangrijk voor een mens

Op cosmetisch gebied zijn oneindig veel producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten met een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten opleveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder. Hier speelt PUURR op in!

 

Wilt u meer informatie over de producten die wij gebruiken? Kom even bij ons langs en wij vertellen u graag meer. 

PUURR rituelen

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning. Wellnness staat bovenaan in een PUURR behandeling. De PUURR specialist geeft de volle 100 % aandacht aan u en blijft de gehele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren!

 

Op dit moment kunt u bij Sundari Beauty & Lashes genieten van de PUURR Zen ritueel. In de toekomst zullen er meer rituelen bij komen.

Uniek aan een PUURR ZeN gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met een ontspanning door middel van een intro massage. De intro massage is een combinatie van de ZeN Kruidenstempels en Tui-na massage van de Schouder/nek. De ZeN kruidenstempels integreren we ook in de gezichtsbehandelingen.

De Zen behandeling is er in 3 verschillende varianten;

PUURR Zen Basic 45 min. € 45,-

Intro massage schouder/nek (incl. kruidenstempels), vapozone + reinigen + peeling of ontspanningsmassage, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpunt massage) en dag/nacht crème.

PUURR Zen Relax 75 min. € 60,-

Intro massage schouder/nek (incl. Kruidenstempels), vapazone, reinigen, peeling, kruidenstempel massage, ontspanningsmassage met zen-olie, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpuntmassage) en dag/nacht crème.

PUURR Complete 105 min. € 90,-

Intro massage schouder/nek (incl. kruidenstempels), vapozone, reinigen, peeling, kruidenstempel massage, ontspanningsmassage met zen olie, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpuntmassage), serum, dag/nacht crème en eventueel make-up. Bij deze behandeling mag u één los onderdeel van het gelaat uitzoeken (bijv. epileren, verven wimpers of wenkbrauwen, harsen bovenlip of kin, onzuiverheden verwijderen).

Deze behandelingen zijn al samengesteld. Wil u extra losse onderdelen toevoegen dan komen deze kosten er los overheen (m.u.v. de PUUR Zen complete hier zit één los onderdeel in verwerkt). Wilt u liever uw eigen behandeling samenstellen zonder extra kosten? Dan kunt u bij de mix & match behandelingen kijken. Hou er dan wel rekening mee dat er geen rituelen worden gebruikt in de mix & match behandeling.

 

Komt u binnen 8 weken weer terug voor een behandeling dan ontvangt u als trouwe klant 10% korting op uw behandeling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe behandelingen? Bekijk dan gerust even het instructiefilmpje hieronder.