PUURR & Rituelen

Vanaf 2017 hebben wij besloten om te werken met een nieuw product, genaamd "PUURR". Zoals de naam al zegt, is dit een huidverzorgingslijn met een puur karakter. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën en zijn er voor verschillende huidtypes. PUURR heeft mooie samen gestelde rituelen die u kunt ondergaan zo dat u optimaal kan genieten en ervaren wat het product voor u doet. Voor meer  informatie over de PUURR rituelen kunt u onderaan de pagina verder lezen. 

Persoonlijke verzorging is belangrijk voor een mens

Op cosmetisch gebied zijn oneindig veel producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten met een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten opleveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder. Hier speelt PUURR op in!

 

Wilt u meer informatie over de producten die wij gebruiken? Kom even bij ons langs en wij vertellen u graag meer. 

PUURR rituelen

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning. Wellnness staat bovenaan in een PUURR behandeling. De PUURR specialist geeft de volle 100 % aandacht aan u en blijft de gehele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren!

 

Op dit moment kunt u bij Sundari Beauty & Lashes genieten van de PUURR Zen ritueel. In de toekomst zullen er meer rituelen bij komen.

Uniek aan een PUURR ZeN gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met een ontspanning door middel van een intro massage. De intro massage is een combinatie van de ZeN Kruidenstempels en Tui-na massage van de Schouder/nek. De ZeN kruidenstempels integreren we ook in de gezichtsbehandelingen.

De Zen behandeling is er in 3 verschillende varianten;

PUURR Zen Basic 45 min. € 45,-

Intro massage schouder/nek (incl. kruidenstempels), vapozone + reinigen + peeling of ontspanningsmassage, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpunt massage) en dag/nacht crème.

PUURR Zen Relax 75 min. € 60,-

Intro massage schouder/nek (incl. Kruidenstempels), vapazone, reinigen, peeling, kruidenstempel massage, ontspanningsmassage met zen-olie, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpuntmassage) en dag/nacht crème.

PUURR Complete 105 min. € 90,-

Intro massage schouder/nek (incl. kruidenstempels), vapozone, reinigen, peeling, kruidenstempel massage, ontspanningsmassage met zen olie, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpuntmassage), serum, dag/nacht crème en eventueel make-up. Bij deze behandeling mag u één los onderdeel van het gelaat uitzoeken (bijv. epileren, verven wimpers of wenkbrauwen, harsen bovenlip of kin, onzuiverheden verwijderen).

Deze behandelingen zijn al samengesteld. Wil u extra losse onderdelen toevoegen dan komen deze kosten er los overheen (m.u.v. de PUUR Zen complete hier zit één los onderdeel in verwerkt). Wilt u liever uw eigen behandeling samenstellen zonder extra kosten? Dan kunt u bij de mix & match behandelingen kijken. Hou er dan wel rekening mee dat er geen rituelen worden gebruikt in de mix & match behandeling.

 

Komt u binnen 8 weken weer terug voor een behandeling dan ontvangt u als trouwe klant 10% korting op uw behandeling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe behandelingen? Bekijk dan gerust even het instructiefilmpje hieronder. 

 

Skin Improvement

Bij de PUURR RITUELEN gaan gelaatsbehandelingen, huidverbetering en wellness samen. Zo wisselen we intensive onderdelen in de behandeling  af met de wellness onderdelen.

 De huid verbeteren dat willen we allemaal. Maar dan wel op een milde en natuurlijke manier. Bij PUURR hebben we ons Skin Improvement fase. Een fase in de gezichtsbehandeling waar we dus echt op de huidverbetering werken. De Skin Improvement onderdelen kan u toevoegen aan uw favoriete ZEN Basic of Relax behandeling. De Zen Intensive 105 minuten is zo samen gesteld dat u al kan profiteren van alle Skin Improvement onderdelen in de behandeling zonder extra kosten.  Bij deze een kleine uitleg van wat we kunnen doen:

Acid peel 10% AHA

De acid peel wordt na de gewoon peeling/scrub ingezet onder de stoom wat het aangenamer voor u maakt en waardoor we met een lager zuurgehalte meer effect kunnen krijgen. Dus minder irritatie. De acid peel is een fruitzuur behandeling die zorgt voor een verbetering van uw huid. Het stimuleert de vernieuwing van de huid dus preventief tegen huidveroudering. De acid peel heeft een oplichtende werking. U zult na deze intensive peeling ervaren dat uw huid er gladder uit ziet en meer straalt.

Bindweefsel massageroller

Door gebruik van de PUURR Bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Dit allemaal voor een steviger, volle en frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding. Dus betere opname van de voedingsstoffen.
Het is een perfecte combi om voor het gebruik van de bindweefselrollers het AgE Serum aan te brengen. Deze wordt direct door de huid opgenomen, waardoor u betere grip heeft op de huid met de rollers.
Voor een echte booster van de huid gebruiken we na de bindweefselmassage, om de huid extra te stimuleren, de Intense Force 2 of de Intense Facial Oil. Voor het beste resultaat kan u deze bindweefselmassage ook zelf thuis toepassen met de rollers!


Dermaroller

De Dermaroller is een roller met microscopisch kleine naaldjes. We rollen hiermee voorzichtig over de huid. Deze stimuleert de vernieuwing van uw huid en tevens komt het hyaluronserum wat we erna gebruiken dieper in de huid voor nog meer effect. Ook word deze methode gebruikt om het huidreliëf te verfijnen.

tijdens de behandeling wordt er naar gekeken of  bindweefselmassage roller of de Dermaroller wordt ingezet.


Vitamin of Age Intense Mask

Deze pakking geeft 7x meer voeding dan de crème maskers. Het word een rubberachtige substantie die de huid geheel afsluit waardoor er een diepere voedingsopname is. Het masker mag ook over de ogen en de mond. Uw huid wordt gelift en ziet er strakker en stralender uit.


 

De behandelingen BASIC en RELAX als extra opties toevoegen per extra optie + 15 minuten.

+ ACID PEEL 10% AHA € 15,-


+ Bindweefsel massage roller of dermaroller € 15,-


+ Intense Vitamin/Age mask i.p.v. creme masker € 15,-