Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

Iedereen wil graag een verzorgd lichaam en gezicht hebben. Om u te helpen biedt de schoonheidsspecialiste in Leeuwarden van Sundari Beauty & Lashes verschillende behandelingen aan. U kunt kiezen voor één behandeling, maar ik bied u ook de mogelijkheid om diverse behandelingen te combineren. Zo kunt u de ideale behandeling samenstellen. 

Welke behandelingen biedt de schoonheidsspecialiste in Leeuwarden aan?

Als schoonheidsspecialiste in Leeuwarden bied ik diverse behandelingen aan. Deze behandelingen zijn vooral gericht op het verzorgen van het gezicht. U kunt bijvoorbeeld uw wimpers en wenkbrauwen laten verven, uw wenkbrauwen laten epileren en uw gelaat laten harsen/waxen. Ook kan ik make-up aanbrengen, onzuiverheden verwijderen en een ontspannende gezichtsmassage geven.

 

Tevens kunt u kiezen voor behandelingen die gericht zijn op het verzorgen van het lichaam. U kunt bijvoorbeeld een harsbehandeling boeken om enkele weken een haarvrije huid te hebben. Het is mogelijk om onder andere uw oksels, armen, benen, bikinilijn, borst en rug te harsen. Wilt u uw lichaam en gelaat optimaal verzorgen? Dan raad ik u aan om na enkele weken opnieuw een afspraak in te plannen. Als u dit binnen 8 weken doet, dan geef ik u 10% korting. U krijgt korting op alle behandelingen van de schoonheidsspecialiste bij Sundari Beauty & Lashes in Leeuwarden, maar niet op de wimperextensions. 

Welke producten gebruik ik als schoonheidsspecialiste in Leeuwarden?

Als schoonheidsspecialiste bij Sundari Beauty & Lashes in Leeuwarden vind ik het belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling. Ik maak daarom gebruik van de producten van het merk PUURR en IMAGE. Dit merk heeft verschillende huidverzorgingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor diverse huidtypen.

 

De naam ‘PUURR’ is gekozen omdat de producten volledig of grotendeels bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn goed voor de huid en de producten hebben dan ook een positief effect op de huid. Uiteraard is het belangrijk om de producten af te stemmen op uw huid. Voor de behandeling vindt een huidanalyse plaats zodat ik de juiste producten van PUURR of IMAGE kan selecteren. 

Kies bij de schoonheidsspecialiste in Leeuwarden van Sundari voor de Mix & Match behandelingen

De schoonheidsspecialiste bij Sundari Beauty & Lashes in Leeuwarden begrijpt dat u meerdere behandelingen in één afspraak wilt ondergaan. Om die reden bied ik de Mix & Match behandelingen aan. Het voordeel van deze behandelingen is dat u een vaste prijs betaalt voor een bepaald aantal minuten. U heeft keuze uit een Mix & Match behandeling van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten.

 

Binnen deze tijd kunnen vrijwel alle behandelingen uitgevoerd worden die op de tarievenlijst staan. Belt u gerust met mij als u een Mix & Match behandeling wilt ondergaan. We bespreken dan welke behandelingen binnen het gekozen aantal minuten uitgevoerd kunnen worden. U kunt er dan nog voor kiezen om een afspraak voor een langere Mix & Match behandeling te maken. 


Een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste in Leeuwarden van Sundari

Wilt u een afspraak bij schoonheidsspecialiste in Leeuwarden maken? Klikt u dan op de knop ‘Online afspraak maken’. Het kan zijn dat u eerst een account aan moet maken. Nadat u bent ingelogd kunt u de gewenste behandeling selecteren en u kunt aangeven op welke datum en welk tijdstip u langs kunt komen. De afspraak bij de schoonheidsspecialiste in Leeuwarden is dan gemaakt. Komt u erachter dat u toch geen tijd heeft voor de afspraak? Zegt u deze dan uiterlijk 24 uur voor de afspraak af, dan hoeft u geen kosten te betalen. Mocht u speciale wensen of vragen hebben, dan mag u gerust contact met mij opnemen. U kunt mij bereiken via het telefoonnummer 06 199 758 32 en via het e-mailadres info@sundari-schoonheidssalon.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Ik reageer zo snel mogelijk op uw bericht.