Waxen Leeuwarden

Wilt u enkele weken plezier hebben van een haarvrije huid? Dan is het waxen in Leeuwarden bij Sundari Beauty & Lashes een goede behandeling. U kunt bij ons terecht voor het ontharen van uw gezicht en uw lichaam. Doordat u keuze heeft uit diverse behandelingen kunt u altijd een behandeling uitzoeken die bij uw wensen past. 

Wat zijn de mogelijkheden van waxen in Leeuwarden?

U kunt uit diverse behandelingen kiezen bij het waxen in Leeuwarden. Sundari Beauty & Lashes biedt u de mogelijkheid om delen van uw gelaat en uw lichaam te laten waxen. Zo heeft u enkele weken een gladde huid. Dit is ideaal als u op vakantie gaat of als u uzelf het liefst zo min mogelijk wilt ontharen. Bij de waxbehandelingen voor het gelaat heeft u keuze uit het waxen van uw bovenlip, wenkbrauwen, wangen en kin. U kunt ook kiezen voor een lichaamsbehandeling. Ik kan onder andere uw benen, armen, rug, borst, bikinilijn en oksels waxen. 

Als u op ‘Tarievenlijst’ klikt, dan kunt u zien welke waxbehandelingen mogelijk zijn bij Sundari. U kunt een afspraak maken voor een losse behandeling (één deel van het gelaat of lichaam) of voor een gecombineerde behandeling (meerdere delen van het gelaat of lichaam).  

Hoe maakt u een afspraak voor waxen in Leeuwarden bij Sundari?

Om een afspraak te maken voor het waxen in Leeuwarden kunt u klikken op ‘Online afspraak maken’. U maakt een account aan en daarna kunt u inloggen om een afspraak te maken. U kunt afspraken kosteloos afzeggen als u ze uiterlijk 24 uur voor de behandeling afzegt. Neemt u gerust contact met mij op als u vragen hebt over het waxen. U kunt mij telefonisch bereiken via 06 199 758 32. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of om een mail naar info@sundari-schoonheidssalon.nl te sturen.