PUURR & Rituelen

Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning. Wellnness en huidverbetering staat bovenaan in een PUURR behandeling. De PUURR specialist geeft de volle 100 % aandacht aan u en blijft de gehele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren!

Skin Improvement

Bij de PUURR RITUELEN gaan gelaatsbehandelingen, huidverbetering en wellness samen. Zo wisselen we intensive onderdelen in de behandeling  af met de wellness onderdelen.

 De huid verbeteren dat willen we allemaal. Maar dan wel op een milde en natuurlijke manier. Bij PUURR hebben we ons Skin Improvement fase. Een fase in de gezichtsbehandeling waar we dus echt op de huidverbetering werken.

 

De Skin Improvement onderdelen kan u toevoegen aan uw favoriete ZEN Basic of Relax behandeling. De Zen Intensive 105 minuten is zo samen gesteld dat u al kan profiteren van alle Skin Improvement onderdelen in de behandeling zonder extra kosten. Bij deze een kleine uitleg van wat we kunnen doen:

Acid peel 10% AHA

De acid peel wordt na de gewoon peeling/scrub ingezet onder de stoom wat het aangenamer voor u maakt en waardoor we met een lager zuurgehalte meer effect kunnen krijgen. Dus minder irritatie. De acid peel is een fruitzuur behandeling die zorgt voor een verbetering van uw huid. Het stimuleert de vernieuwing van de huid dus preventief tegen huidveroudering. De acid peel heeft een oplichtende werking. U zult na deze intensive peeling ervaren dat uw huid er gladder uit ziet en meer straalt.

Bindweefsel massageroller

Door gebruik van de PUURR Bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Dit allemaal voor een steviger, volle en frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding. Dus betere opname van de voedingsstoffen.
 Het is een perfecte combi om voor het gebruik van de bindweefselrollers het AgE Serum aan te brengen. Deze wordt direct door de huid opgenomen, waardoor u betere grip heeft op de huid met de rollers.
 Voor een echte booster van de huid gebruiken we na de bindweefselmassage, om de huid extra te stimuleren, de Intense Force 2 of de Intense Facial Oil. Voor het beste resultaat kan u deze bindweefselmassage ook zelf thuis toepassen met de rollers!


Dermaroller

De Dermaroller is een roller met microscopisch kleine naaldjes. We rollen hiermee voorzichtig over de huid. Deze stimuleert de vernieuwing van uw huid en tevens komt het hyaluronserum wat we erna gebruiken dieper in de huid voor nog meer effect. Ook word deze methode gebruikt om het huidreliëf te verfijnen.

tijdens de behandeling wordt er naar gekeken of  bindweefselmassage roller of de Dermaroller wordt ingezet.

Intense Mask Vitamin of Age

Deze pakking geeft 7x meer voeding dan de crème maskers. Het word een rubberachtige substantie die de huid geheel afsluit waardoor er een diepere voedingsopname is. Het masker mag ook over de ogen en de mond. Uw huid wordt gelift en ziet er strakker en stralender uit.

De Zen behandeling is er in 3 verschillende varianten

Aan de Zen behandeling kan u dus nu de onderdelen uit de skin improvement toevoegen. Wil u alles in 1 behandeling? Dan adviseren we u de Zen intensive 105 minuten te kiezen, hier zitten alle onderdelen van de zen relax en skin improvement in voor een vaste prijs. 
Bij de Zen Basic en de Zen Relax behandeling kan u de onderdelen los toevoegen tegen een meer prijs. Bij een online boeking kan u onder  PUURR rituelen de extra opties terug vinden.

PUURR Zen Basic 45 min. € 45,-

Intro massage schouder/nek (incl. kruidenstempels), vapozone + reinigen + peeling of ontspanningsmassage, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpunt massage) en dag/nacht crème.

 

+ extra optie peeling € 15,-

+ extra optie bindweefsel roller of derma roller € 15,-

+ extra optie Intense vitamine/Age mask i.p.v. crème masker € 15,-

PUURR Zen Relax 75 min. € 60,-

Intro massage schouder/nek (incl. Kruidenstempels), vapazone, reinigen, peeling, kruidenstempel massage, ontspanningsmassage met zen-olie, masker (incl. hoofd, oor, voetdrukpuntmassage) en dag/nacht crème.

 

+ extra optie peeling € 15,-

+ extra optie bindweefsel roller of derma roller € 15,-

+ extra optie Intense vitamine/Age mask i.p.v. crème masker € 15,-

PUURR Complete 105 min. € 90,-

Intro massage schouder/nek incl. kruidenstempels, 
vapozone (stomen), 
reinigen,
 peeling, 
ACID PEEL 10% AHA,
 onzuiverheden verwijderen,
 age serum
, bindweefsel massageroller of dermaroller,
 Kruidenstempels vervolgens ontspanningsmassage met intense facial oil,
 Argan olie
, Hyaluronserum
, intense vitamin/age mask (incl. hoofd, oor, voetdrukpunt massage)
, dag/nacht crème, lichte make up wanneer de huid nog erg rood is na de behandeling.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe behandelingen? Bekijk dan gerust even het instructiefilmpje hieronder.