Lash Lifting

 

Wat is Lash lifting?

Lash Lifting is een behandeling om de wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. 

 

Wat zijn de voordelen?

- Als je allergisch bent voor wimperextensions en geen wimperextensions meer kan dragen en toch volle, gekrulde wimpers wilt zonder mascara.

- Als je om een andere reden geen wimperextensions meer wilt maar wel volle en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling.

- Houdbaarheid volume 6 tot 9 weken.

- Natuurlijke uitstraling

- Geen verzorging nodig.

- Bestendig tegen vocht en slapen.

 

Hoelang duurt een Lash lift behandeling en wat kost het?

De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €65,-. (inclusief verven van de wimpers).

Hou er rekening mee dat u de wimpers 24 uur niet nat mag maken en geen mascara mag gebruiken. Daarna kan u alles weer met uw wimpers doen zoals u dat gewent bent.

 


Wimpers verdikken en verlengen

 

Wimperextensions zijn een verlengings- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder (lijm) die haartje voor haartje op de wimpers wordt geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 tot 6 weken. De wimperharen gaan door 3 verschillende fases:

 

1. Groeifase (baby/begin fase)

2. Rustfase (puber/midden fase)

3. Eindfase (volwassen/eind fase)

 

Als de wimperextension op de wimperhaar in de eerste twee fases worden geplaatst, heeft u het langste plezier van de wimperextensions. Helaas is niet te zien in welke fase de haar zich bevindt. Om de wimperextensions mooi te houden is het ook raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen.

 

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen: klanten zonder eigen wimpers, klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder (lijm) zitten. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, mits u ze op de juiste manier verzorgd. Dit houdt in dat u de juiste producten voor uw wimperextensions gebruikt en niet aan de wimpers trekt bijvoorbeeld.

 

De voordelen van wimperextensions zijn:

- U kunt gewoon douchen, zwemmen, naar de sauna en sporten zonder vlekken en vegen

- U zult altijd een mooie sprekende oogopslag hebben bij al uw activiteiten

 

Wimperextensions kunnen alleen verwijderd worden door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier mogen de wimperextensions verwijderd worden. Het verwijderen van wimperextensions mag alleen door een ervaren wimperstyliste gedaan worden.

 

Bij schoonheidssalon Sundari wordt alleen gewerkt met Europees goedgekeurde merken.

 Aftercare producten

Lash extend eye make-up remover

Laxh extend eyelash foam cleanser 150ml

Lash extend eyelash foam cleanser 50ml (nieuw)

Lash extend lash coating

Lash extend eyeliner

Lash extend mascara

Lash extend wimpergroei serum

Lash extend wimper borstel

Lash extend strip lashes incl. lijm

Lash extend strip lashes excl. lijm

Lash extend lijm voor strip lashes

 

Prijzen van de aftercare producten kunt u aanvragen bij de wimperstyliste.

 

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.

 

Refill behandelingen zijn voor klanten die hun set wimper extensions bij schoonheidssalon Sundari hebben laten zetten. In alle overige situaties geldt de prijs voor een nieuwe set wimper extensions.

 

 

Terugkerende klanten krijgen altijd 10% korting op hun nieuwe set wimperextensions!

Breng een nieuwe klant aan bij Sundari voor een nieuwe set wimper extensions en ontvang 15% korting op uw eigen refill behandeling.